29 Haziran, 2015

Güneş Lekeleri ve hormanel lekelere cilt için doğal maske Sunspot Natural mask for the skin and stains hormanel



Yüz ve deri üzerinde oluşan çil, doğum lekesi ve güneş lekesi gibi lekeler hormonlardan dolayı olabildiği gibi dış etkenlerden dolayı olabilmektedir. Kainatın mucizevi ürünleri olan bitkiler vasıtasıyla bu türlü lekelerden kurtulmanız mümkün olabilmektedir.

Bu türlü çil ve lekeler sıcak yaz aylarının gelmesi ile birlikte sayısı artmakta, renkleri daha da koyulaşmaktadır. Bu durum kişide moral bozukluğu ve içine kapanıklık gibi bir çok durum ortaya çıkarmaktadır. Artık böyle sorunlarınızdan kaçmanıza, lekelerinden dolayı üzülmenize gerek yok. Aşağıdaki anlatacağımız doğal ve bitkisel cilt maskeleri ile evinizde hazırlayacağınız basit karışımlar çil ve lekelerinden sizi kurtaracaktır.

Yapılışı: 1 çay kaşığı karbonat üzerine 1 yemek kaşığı ev veya probiyotik yoğurdu ekleyerek iyice karıştırıyoruz. Karbonat yoğurt içerisinde iyice karıştıktan sonra cilt üzerindeki lekeli bölgelere sürerek biraz bekletiyoruz. Gerekli süre kadar bekledikten sonra ılık su ile yıkayabilir sonrasında da soğuk su ile yıkayabilirsiniz. Soğuk su cilt gözeneklerinin küçülmesinde etkilidir

Yoğurt karbonat maskesini haftada bir kullanabilirsiniz. Ayrıca cildinizdeki üst ölü hücreler temizlenecek pırıl pırıl bir cilde sahip olacaksınız. Siyah noktalarınız varsa bu sayede arınacak. Yoğurt karbonat maskesini ilk uyguladığınızdan sonra cildinizdeki ışıltıyı fark edeceksiniz. Düzenli olarak haftada 1 defa yoğurt karbonat maskesini uygularsanız porselen gibi bir cilde sahip olduğunuzu göreceksiniz.

Formed on the skin of the face and freckles, birthmarks and blemishes such as sun spots because of the hormones may be due to external factors as may be. Miraculous product of the universe through the plant, it is possible to get rid of these kinds of stains. 

These kinds of freckles and spots with the arrival of the hot summer months an increasing number of colors are even darker. This situation in most cases as low mood and withdrawal raises. Now, to escape from such problems, you do not need to worry because of stains. The following will describe skin masks at home with natural and herb mixture to prepare a simple will save you from the freckles and blemishes. 

Preparation: 1 teaspoon baking soda 1 tablespoon on your home or adding probiotic yogurt are thoroughly confused. After mixing carbonate in yogurt on the skin a bit of driving to the stained area could wait. The time required to wait until you can wash with warm water and then rinse with cold water after you can. Cold water is effective in shrinking pores of the skin 

You can use yogurt carbonate mask once a week. In addition, the top dead skin cells on your skin will have to be cleaned spotless. If you have blackheads will be purified in this way. After the first mask that you apply yogurt carbonate will notice your skin glow. 1 times a week yogurt carbonate regularly if you apply the mask you will see that you have a skin like porcelain.

Hiç yorum yok: